karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Löf regionernas ömsesidiga försäkringsbolag

Löf – en patientförsäkring för alla

Löf (Löf regionernas ömsesidiga försäkringsbolag) är ett rikstäckande försäkrings­bolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av regionerna. Våra slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, regionerna. Verksamheten omsätter årligen cirka 1,6 miljard kronor och har en balansomslutning på cirka 14 miljarder kronor.

Vi är cirka 190 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet. Vår arbetsplats finns centralt på Södermalm i Stockholm.

Vill du arbeta i en organisation som alltid har kunden i fokus?

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vi är ett värderingsstyrt företag och våra värdeord – Aktiv, Effektiv, Respektfull och Professionell – genomsyrar vår företagskultur. Vi har ett tydligt kundfokus och arbetar kontinuerligt med projekt som syftar till att förbättra kundservice och att effektivisera processer. På Löf finns goda möjligheter till utveckling. Förutom en introduktionsutbildning har vi en kontinuerlig kompetensutveckling. Vi har en hög digitaliseringsgrad på vår arbetsplats och ett utvecklat skadesystem.

Människor som arbetar på kontor. Löfs värdeord: aktiv, effektiv, respektfull, professionell.

Vår verksamhet

Löf är ett rikstäckande försäkringsbolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av regionerna. Våra slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, regionerna. Verksamheten omsätter årligen cirka 1,6 miljarder kronor och har en balansomslutning på cirka 13 miljarder kronor.

Vi är cirka 190 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet.

Vår arbetsplats finns centralt på Södermalm i Stockholm.

Kollektivavtal

Löf är medlemmar i försäkringsarbetsgivarna (FAO) och därigenom omfattas vi av kollektivavtal med Forena och SACO.

 

 

Bransch

Ej angivet

Anställda

190

Huvudkontor

Ej angivet

Adress

Swedenborgsgatan 20a, 118 27

Missa inga jobb från Löf regionernas ömsesidiga försäkringsbolag

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor